Sivut

sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Canon S95 kokemuksia

S95 on kulkenut mukana joulukuusta saakka. Kamera mahtui hyvin talvitakin povariin, mutta nyt kesäkauden alussa ja kevyempien takkien kanssa se alkaa olla hieman iso povitaskussa pidettäväksi. Ei se vieläkään mahdottoman kokoinen ole, mutta kuten sanottu ei se mene ihan yhtä kevyesti mukana kuin aiemmin.

Kesäkelin housuissakin reisitaskut täyttyy aika kameran myötä aika kireästi joten ei tämäkään taida ihan joka paikkaan mukaan päästä... Pitää katsoa jos alkaisi säilyttää sitä autossa, niin tulisi ainakin mukaan kaikille autoreissuille. Tuossa taannoinkin kävin autoilemassa ja kuvaamassa 5D II:lla ja S95 jäi toisen takin taskuun - olisi ollut mukava ottaa pari vertailukuvaa ja katsoa näiden kahden kuvia rinnan.

Canon S95:n kuvien laatu jaksaa edelleen hämmästyttää, olen todella otettu sen säädöistä ja kuvanlaadusta ja nyt myös helppokäyttöisyydestä. Liveview tai kuten Canon sen suomentaa "Kuvaus Näytöllä" ominaisuus ... on se vaan helppo käyttää. Akun kestokin on parantunut parin purkautumisen ja latauksen jälkeen ja nyt kamera pysyy käyttökunnossa jo paljon pidempään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti